30.12.09

GUISSONA MARATÓ DE TV3 2009

Gairebé un miler de persones van participar en la IV Festa d’Entitats Promarató de TV3, celebrada el passat diumenge 13 de desembre i dedicada enguany a les malalties minoritàries.


La fira va iniciar-se amb un pilar d’inauguració a càrrec dels Margeners de Guissona i, acte seguit, l’escenari del pavelló va acollir diferents actuacions organitzades per l’Escola de Música i per l’Associació Montse per al Càncer.
Més de trenta entitats culturals i de lleure de la vila van participar en aquesta festa i van oferir als visitants diferents tipus d’activitats: manualitats diverses, resolució d’enigmes, jocs, exposicions fotogràfiques, bingos solidaris… La jornada va cloure amb una cercavila de gegants i una batucada amb el grup local Un, dos, tres, kuà. Acte seguit, l’Escola de Dansa Montse Esteve, com ja va essent habitual des de fa anys, va tancar la jornada amb un espectacle de dansa, dedicat aquest any a la figura de Michael Jackson. Els diners que es van recollir, 5.695 euros, aniran destinats íntegrament a la Marató.